Al meer dan 30 jaar een toonaangevend bureau binnen en buiten de regio. Met academische geschoolde ontwerpers worden communicatiemiddelen vervaardigd die een functie hebben. Informeren, aanzetten of overtuigen. LassooyDesign verdiept zich eerst in de strategie alvorens communicatiemiddelen te bedenken en sterke ontwerpen te creëren. Wat maken we voor wie om welke reden? Strategie en vormgeving gaan hand in hand. Of het nu om een huisstijl, campagne of website gaat, wij komen met een ijzersterk concept en verzorgen het hele proces.

De klantenportefeuille bestaat uit middelgrote en grote ondernemingen in de non-profitsector (gemeenten en woningcorporaties), b-to-b en b-to-c. Het creëren van huisstijlen vormt vanaf dag één onze core-business. De identiteit en aard van de organisatie worden vertaald naar een krachtige, herkenbare en onderscheidende huisstijl. Vanuit een krachtige huisstijl/merk ontwikkelen we alle benodigde communicatiemiddelen. Campagnes volgen of staan op zichzelf. Onze producties zorgen voor een professionele uitstraling en dragen bij aan het gewenste imago.

We zijn een full servicebureau. Afhankelijk van de opdracht kunnen we naast vormgeving ook fotografie, illustraties, tekst en drukwerk verzorgen. Wil je eens een vrijblijvend gesprek met LassooyDesign of een presentatie van ons bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verder maakten we twintig jaar lang ieder jaar een tableau-vivant voor onze kerstkaart. We hebben alle grote meesters gehad en ondanks de lol die we er altijd aan beleven, zijn we naar een nieuw verrassend concept overgestapt. Bekijk hier een compilatie van onze kunstwerken van deze twintig jaar.

Het team

Klik hieronder voor de rol-prent van het gehele Lassooy-team.

Vacatures

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures bij LassooyDesign. Houd onze Vacature-pagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

Recencies

Ik werk al jaren graag samen met LassooyDesign BNO. Niet alleen omdat Onno Lassooy een aardige kerel is, maar ook omdat zijn team kwaliteit levert en altijd ‘denkt vanuit de klant’. Voor ProRail heeft Lassooy een projecthuisstijl ontwikkeld en vier nieuwsbrieven uitgegeven.
Kasper Vos, ProRail
De mensen van Lassooy leggen de lat hoog en streven altijd naar kwaliteit in hun werk. Kenmerkend is dat zij meedenken met een opdracht en dat vertalen in een advies op maat. Die manier van werken levert gegarandeerd een beter product!
Joke Runeman, gemeente Zaanstad

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met LassooyDesign BNO! Altijd meedenken, snel schakelen en kwaliteit leveren….je kunt op Onno Lassooy en zijn team rekenen. Of het nu gaat om een snelle promotionele activiteit of een ingewikkelder proces als het ontwikkelen van een huisstijlhandboek…ik ben nog nooit teleurgesteld

Els van Loenen, gemeente Waterland

De vormgeving en productie van bijvoorbeeld het burgerjaarverslag en de begrotingskrant is uitstekend verlopen. Net zoals de diverse andere projecten en communicatiemiddelen in onze huisstijl én natuurlijk de samenwerking in het algemeen.

Corine Busch, gemeente Koggenland