Gemeente Amsterdam

Op verzoek hebben we begin dit jaar meegedaan aan de aanbesteding voor het ontwerp- en dtp-werk van gemeente Amsterdam. Na twee stevige rondes waar zo’n 30 (grote) bureaus aan meededen zijn wij – samen met nog 4 bureaus – als winnaar uit de selectie gekomen. Amsterdam gaat nu voor het eerst – i.s.m. het interne Communicatiebureau – al haar ontwerp- en dtp-werk bij de vijf geselecteerde bureaus onderbrengen.

Voor diverse brochures, posters, flyers verzorgden wij de layout. Maar ook maakten wij infographics of kaartmateriaal op maat, zoals het weergeven van (nieuwe) zones voor betaald parkeren in een specifiek stadsdeel of wijk. Daarbij houden we rekening met het toegankelijker maken van deze kaarten voor mensen waarvoor het begrijpen van de visuele taal van een kaart of plattegrond soms een uitdaging vormt.

Contact opnemen

Heb je een concrete aanvraag? Wil je een opdracht doornemen? Of liever eerst meer informatie? Neem contact op met Harold de Haan (account-manager en aanspreekpunt voor gemeente Amsterdam). We horen graag van je!