Gemeente Medemblik

De gemeenteraadsverkiezingen zijn weer achter de rug en in de meeste gemeentes zijn inmiddels nieuwe colleges gevormd. En met een nieuwe gemeenteraad moeten lopende dossiers overgedragen worden. Voor de gemeente Medemblik ontwikkelden wij hiertoe een uitnodigende en praktische website. De kersverse raadsleden behoeften geen dikke dossiers door te spitten, maar konden – op elk moment van de dag en op elk device – eenvoudig het dossier naar keuze bekijken. We hebben er een digitale rondleiding van gemaakt waarbij we het nieuwe raadslid – haast fysiek – binnenhalen in de organisatie

Hiervoor gebruikten we – naast een foto van de entree – een 360 graden camera die we midden in de hal posteerden. De diverse zichtbare entrees, waaronder de raadzaal, hebben we clickable gemaakt met titels van de overdrachtsdossiers. Een leuke manier om kennis te maken met het werkveld en de organisatie laat meteen op hartelijke wijze zien hoe professioneel er gewerkt wordt op het stadhuis.

medemblik-entree
medemblik-dossier
medemblik-entree
medemblik-dossier

Voor gemeente Medemblik kregen we de opdracht om het collegeprogramma vorm te geven. We maakten dankbaar gebruik van de mooie fotografie door de beelden aflopend te plaatsen. De ambities van de wethouders vlochten we in de hoofdstukken die overeenkomen met hun portefeuilles.

Verder ontwierpen we posters en advertenties en bouwden we een nieuwe online beeldbank.