LassooyDesign BNO

Al meer dan 30 jaar een toonaangevend bureau binnen en buiten de regio. Met academische geschoolde ontwerpers worden communicatiemiddelen vervaardigd die een functie hebben. Informeren, aanzetten of overtuigen. LassooyDesign verdiept zich in eerst in de strategische communicatiedoelstellingen alvorens sterke ontwerpen te creëren. Wat maken we voor wie om welke reden? Strategie en vormgeving gaan hand in hand.

We zijn een full servicebureau. Afhankelijk van de opdracht kunnen we naast vormgeving ook fotografie, illustraties, tekst of drukwerk verzorgen.

De klantenportefeuille bestaat uit middelgrote en grote ondernemingen in de non-profitsector (gemeenten en woningcorporaties, B-to-B (advocaten- en notariskantoren en industrie) en B-to-C (retail, bouw en projectontwikkeling). Huisstijlen vormt al vanaf dag 1 de core-business. Identiteit en aard van de organisatie worden vertaald naar een krachtige, herkenbare en onderscheidende huisstijl. producties van LassooyDesign zorgen voor een professionele uitstraling en dragen bij aan het gewenste imago.

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek met LassooyDesign of een presentatie van ons bureau? Stuur ons gerust een e-mail

LassooyDesign BNO is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers.


De mensen van Lassooy leggen de lat hoog en streven altijd naar kwaliteit in hun werk. Kenmerkend is dat zij meedenken met een opdracht en dat vertalen in een advies op maat. Die manier van werken levert gegarandeerd een beter product!
Joke Runeman- communicatieadviseur gemeente Zaanstad

Ik werk al jaren graag samen met LassooyDesign BNO. Niet alleen omdat Onno Lassooy een aardige kerel is, maar ook omdat zijn team kwaliteit levert en altijd ‘denkt vanuit de klant’. Voor ProRail heeft Lassooy een projecthuisstijl ontwikkeld en vier nieuwsbrieven uitgegeven.
Kasper Vos- adviseur Omgevingscommunicatie ProRail

pand-lassooydesign

Het team

Groepsfoto-LassooyDesign

v.l.n.r.: Michel, Onno, Angela, Gideon en Edwin.

Bekijk hier het team in actie op de jaarlijks terugkerende tableaux vivants